Op zoek naar écht talent met passie om samen aan uw vraagstuk te werken?

Gemotiveerd team

van studenten en ZZP’ers voor u aan de slag

Zoeken

vind direct online de juiste match

Korting

uw jaarlijkse lidmaatschap geeft u ook direct korting op trainingen

Partnerschap

in plaats van klant- leverancier relatie

Selectie

selectie aan de poort van alle samenwerkingspartijen

Begeleiding

De zzp’er zorgt voor de vakspecifieke begeleiding

MKB

Heeft u een uitdagende opdracht en wilt u dat excellente studenten en vakspecifieke professionals hier samen aan gaan werken?
Dan is een samenwerking met Xtalus de oplossing. Wij bieden een platform waarop een mix van studenten en professionals, die elkaar versterken, gematcht worden om samen uw probleem innovatief op te lossen.

 

Xtalus als partner

‘Ik ervaar het als knap lastig om écht goede, enthousiaste studenten aan te trekken voor mijn projecten en ze goed te begeleiden.

Door partner te worden van Xtalus kom ik direct in contact met gedreven studenten en ZZP-ers, die de studenten begeleiden rond de vraagstukken van ons bedrijf.

Ik kan merken dat de samenwerking tussen studenten en ZZP’ers een perfecte samenstelling is om mijn opdracht met een andere kijk en goed resultaat op te lossen.’

INSPIREND, ENERGIEK, LEERZAAM, HUMOR
Dit zijn zomaar enkele woorden die in mij opkomen na de brainstormsessie van gisteren. Een industriële ruimte met jonge mensen die niet afwachten maar pro actief zijn. Mensen die groot en vrij kunnen denken. Die niet bang zijn wat een ander ervan vindt en soms met de meest waanzinnige ideeën komen. En gelukkig is niet elk idee uitvoerbaar want met ruim 60 ideeën !! zou dat onmogelijk zijn. In de komende tijd gaan we alle ideeën beoordelen en afwegen welke we verder willen uitwerken. Als een potentiele relatie twijfelt dan kan men mij altijd bellen.
(22-04-2015)

Gerry Berndsen

Directeur, Aktief

Hoe werkt Xtalus

Op een snelle en eenvoudige manier faciliteert Xtalus in het vraag en aanbod van opdrachten. We creëren een samenwerking waarin ieders enthousiasme, passie, energie en ontwikkeling centraal staat. Dit zorgt voor een omgeving waarin iedereen elkaar helpt het maximale rendement uit zichzelf en elkaar te halen.

Stap 1: Inschrijven

Xtalus werkt met een selectie aan de samenwerkingspoorten. Nadat u zich ingeschreven heeft en enkele basisgegevens ingevuld hebt, wordt u gematcht aan een Xtalus match-team die bekend zijn met uw branch. Dit match-team bestaat uit een student en ZZP’er, die altijd voor u zullen klaarstaan. Zij zullen contact met u opnemen voor een intake gesprek.

 

Stap 2: Intake gesprek

Tijdens het intake gesprek komen de volgende onderwerpen aan de orde:

– Pas jij bij de Xtalus filosofie: wij streven een prachtige missie en visie na, die we willen beschermen. Daarom kijken we of jij past bij onze filosofie.

– Profiel: samen met het Xtalus match-team vult u uw eigen bedrijfsprofiel in op Xtalus. Zo krijgen de studenten en ZZP’ers straks het beste beeld van uw bedrijf.

– Vraagstuk: het Xtalus match-team zal onderzoeken welke vraagstukken er bij uw bedrijf liggen en of deze geschikt zijn voor Xtalus. Zij zullen deze vraagstukken samen met u zo goed mogelijk omschrijven. Hierdoor is het mogelijk om straks de beste match te realiseren.

– Pakketten: het Xtalus match-team bespreekt welke pakketten Xtalus aanbied en geeft u het best passende advies.

Stap 3: Stap in je eigen Xtalus wereld

Na het intakegesprek ontvangt u van ons uw eigen inloggegevens. Hiermee heeft u toegang tot uw eigen Xtalus wereld:

– Plaats uw vraagstuk online en zie hoe de matches tot stand komen.

– Ontdek welke opleidingen, cursussen en trainingen er aangeboden worden en schrijf u in.

– Spring naar de partners van Xtalus. Zij bieden vergelijkbare diensten aan en wellicht liggen hier nog behoeftes.

– Boek brainstormsessies voor dat ene uitdagende vraagstuk.

– en nog veel meer….

Stap 4: Matching

Als u, met behulp van uw Xtalus match-team, het vraagstuk online geplaatst hebt, is het tijd om te matchen. De kandidaten worden gematcht op basis van hun talenten en passies en komen zo op uw pagina. Hier kunnen ze lezen wat de opdracht inhoudt, welk bedrijf het aanbiedt en welke kandidaten er gezocht worden (kennis en kunde).
Als ze enthousiast zijn geworden schrijven ze zich in en schrijven ze hierbij een motivatie waarom ze een aanwinst zijn voor het project.

Stap 5: starten van het project

Als er voldoende deelnemers zich op uw project hebben ingeschreven en u bent tevreden over uw toekomstige team, dan gaat het project van start.

Stap 6: De opdracht is voltooid

Nadat de opdracht is voltooid is het tijd om van elkaar te leren. Elke partij (MKB, ZZP & student) geeft elkaar feedback, welke te zien is op uw eigen pagina. Hiermee wordt het project afgerond.